Comenzi în Municipiul Suceava (inclusiv în Șcheia, Ipotești și Moara)


• Vă invităm să consultați meniul disponibil pentru a selecta produsele dorite. Comanda minimă pentru livrare la domiciliu este de 200 lei.


• Comenzile pentru Suceava se plasează DOAR la numărul de telefon 0747.944.977.


• Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunțate cu cel puțin 12 ore înainte de data eliberării comenzii. Excepție fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunțate cu cel puțin 5 zile înainte.


• Livrarea se face în condiții de igienă corespunzătoare și sigure de către echipa Lapterra sau parteneri, pe traseul prestabilit, doar în Municipiul Suceava (inclusiv în Șcheia, Ipotești și Moara), la datele de livrare stabilite.


Ridicare directă din SUCEAVA - Aveți posibilitatea de a ridica direct de la sediul nostru produsele, din str. Mitocului 50, Mun. Suceava.


Program livrări: Luni - Vineri: 12.00-17.00.


PLATA

• Comenzile din Municipiul Suceava (inclusiv în Șcheia, Ipotești și Moara) se achită în numerar la momentul livrării.


Comenzile pentru livrare națională se achită exclusiv online, în momentul plasării comenzii.


COMENZI PENTRU LIVRARE NAȚIONALĂ


Produsele disponibile aici https://lapterra.ro/collections/all sunt DOAR pentru livrare națională, în oricare dintre orașele din România.


• Comenzile vor fi efectuate de către utilizatori prin intermediul site-ului. Comanda este considerată confirmată în momentul în care utilizatorul a plasat-o. Toate prețurile sunt exprimate în LEI, cu TVA inclus.


• Prețul total al comenzii NU include taxe de livrare. Acestea se achită în momentul completării formularului de plată. Plata online va trebui să fie efectuată înaintea livrării comenzii.


• Procesăm comenzi de luni până vineri, în intervalul 8.00-16.00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în sezonul cald (iunie-august), termenul de livrare se poate prelungi.


• Pregătirea comenzilor pentru a fi livrate la curier depinde de capacitatea de realizare în cadrul laboratorului, astfel că acestea se predau în maxim 48 ore de la plasarea și achitarea comenzii de către utilizator.