POVESTEA LAPTERRA

Aici începe experiența unui dulce premium. Descoperă laboratorul nostru de cofetărie artizanală, unde calitatea întâlnește pasiunea pentru prăjituri. Lucrăm cu ingrediente atent alese, prelucrate de o echipă dedicată, care creează deserturi excepționale. Lapterra – deserturi artizanale, emoții de neuitat. Andreea Druță & Co.

ALĂTURI DE PATRU MOTIVE CARE SUSȚIN CĂ O DIETĂ ECHILIBRATĂ ÎNSEAMNĂ CÂTE O PRĂJITURĂ ÎN FIECARE MÂNĂ”

Pe 1 noiembrie 2018, Lapterra a început să cocheteze ușor cu ideea unor experiențe și emoții constructive, prin întâmpinarea prietenilor cu produsele noastre premium, cu scopul degustării acestora, și totodată, al răsfățului simțurilor dumnealor.

De ce Lapterra? Iată asocierea celor două noțiuni constructive, și anume: LAPTE – TERRA, care simbolizează „Planeta Laptelui”. Ideea de bază a inițiativei noastre provine din dorința Andreei Druță (creatoarea conceptului) de a oferi produse dulci premium, cu o notă rafinată naturală, în care să nu primeze excesul de zahăr, ci, mai degrabă, ingredientele nobile: ouă de la producători locali, lapte și cacao de calitate.

Pe 6 decembrie 2020, am oficiat deschiderea laboratorului, în care o frumoasă comunitate vă călăuzește prin tot ceea ce face pentru dumneavoastră, iar de la aspirația și până la crearea conceptului Lapterra, nu a mai fost decât o scurtă perioadă de aproximativ doi ani, dar, totodată, o perioadă plină de experiențe, încercări și multă muncă.