Conceptul Lapterra vine mai aproape de tine! Va așteptăm în cofetăria noastră de Luni până Duminică în intervalul orar 9:00-20:00.
Cofetăria Lapterra nu este doar o locație, este o experiență în sine, o încântare a tuturor simțurilor. De ce? Citește în continuare și vei afla!

De ce o cofetărie?

Povestea Lapterra a început în 2020, când a fost inaugurat laboratorul de cofetărie, prima unitate din care am început să livrăm deliciile noastre.
Produsele Lapterra nu sunt doar specialități de cofetărie, ci adevărate experiențe gastronomice creatoare de emoții și senzații. Așa am început să explorăm ideea de a transpune aceste concepte într-o locație fizică.

În mod constant, clienții noștri au exprimat dorința de a fi și mai aproape de noi și de #stilulLapterra. Din dorința de a răspunde nevoilor tale și ale altor clienți fideli, am hotărât să demarăm lucrările de amenajare pentru noua noastră cofetărie, începând cu anul 2022.

Cofetăria Lapterra este o stare, nu doar o locație

Cofetăria Lapterra integrează armonios misiunea și valorile în care credem.

Încă din momentul în care pășești pragul cofetăriei, ești învăluit de mirosul tentant al produselor proaspăt coapte și de aroma ingredientelor premium. Toate acestea se desfășoară într-o atmosferă elegantă și aproape regală.

Designul spațiului combină elemente unice, pentru a-ți oferi răsfățul pe care îl meriți. Vino și simte plăcerea gustului de #vreaumaimult la Cofetăria Lapterra.
  • Day
  • Hrs
  • Min
  • sec
Descoperă un meniu diversificat, de la prăjituri fine și cafele aromate până la sendvișuri proaspete.
Te bucuri de produse în locație sau alegi să le precomanzi, cu ridicare de la sediu. Ușor, simplu, relaxant.

Gift shop

Cofetăria noastră este și un spațiu în care găsești o gamă variată de cadouri premium care vor aduce bucurie și vor încânta simțurile celor apropiați.

Oferta din Gift Shop-ul Lapterra

Ești iubitor de lectură? Am pregătit pentru tine o selecție diversificată de cărți, de la beletristică la thrillere, filosofie sau romane de dragoste. Fie că alegi să te relaxezi cu o prăjitură bună și o carte pe măsură, fie că vrei un cadou special, la noi găsești opțiuni variate.
O celebrare devine festivă alături de un vin pe măsură. Iar partenerii de la Artech Wine completează experiența Lapterra cu vinuri premium de la producători renumiți, colecții speciale care au fost descoperite datorită pasiunii pentru licoarea lui Bahus: „Pentru noi, vinul este o plăcere! Vinul este o artă, este o melodie, vinul este o pasiune!” - mărturisește Haidarli Daniel, fondatorul Artech Wine. Gama atent selecționată de vinuri te așteaptă la noi în cofetărie.

După ce ai terminat cumpărăturile din shop, dacă vrei să adaugi o notă de eleganță cadourilor tale, oferim servicii de împachetare premium, așa cum te-am obișnuit – într-o notă de eleganță și bun gust.

Descoperă surprizele și oferta atent selecționate la Gift Shop-ul nostru și fă din fiecare moment unul cu adevărat special!

Spațiu child friendly

La Cofetăria noastră, copiii sunt invitați să exploreze un colț special creat pentru ei! Vor găsi foi de colorat și mese speciale unde pot da frâu liber imaginației. Pentru distracție suplimentară, avem câteva jucării care vor transforma fiecare vizită într-o aventură ludică.