• Day
  • Hrs
  • Min
  • sec

Candy Bar

Un eveniment unic din viața ta – fie că e vorba de nuntă, botez, majorat, o aniversare specială sau o întâlnire importantă de business – merită să fie celebrat la standarde care vor impresiona participanții.

Iar alegerea candy bar-ului de la Lapterra va oferi nu doar plăcerea gustului de #vreaumaimult, ci va bucura și celelalte simțuri.

Design-ul colțului dulce va deveni un punct de atracție pentru invitați, mai ales prin faptul că folosim doar accesorii naturale (flori și aranjamente) în organizarea acestuia.

Prăjituri cu cremă fină, mini-porții, fursecuri, cornulețe și biscuiți pufoși, acestea sunt doar câteva dintre opțiunile din care tu poți alege. Bucură-te de o experiență dulce și rafinată cu un candy bar personalizat!


Torturi și monoporții

Tortul de nuntă sau de botez este apogeul dulce al oricărui eveniment festiv important.

Marchează acest moment cu un tort rafinat, din creme fine și blaturi pufoase, echilibrat de dulce.

Gama de torturi Lapterra este variantă, iar consilierii noștri te vor ajuta să alegi sortimentul care să se potrivească tematicii și dorințelor tale, dar care să fie și adecvat gusturilor invitaților.


Prăjituri tip mărturie & platouri de prăjituri

Invitații evenimentelor tale vor fi impresionați de gustul de #vreaumaimult al prăjiturilor Lapterra. Avem în ofertă atât prăjituri de tip mărturie, cât și platouri speciale, toate preparate cu ingrediente premium și cu gust.

Cutiile cu prăjituri pe care le poți oferi ca mărturie au o eleganță aparte și se pot personaliza după preferințe.

Platourile pentru mesele invitaților vor oferi prilej de bucurie pentru simțuri, fiind savuroase și rafinate.

Alege dintr-o gamă largă de sortimente și surprinde-ți invitații cu un desert delicios!


Pachete corporate

Una dintre resursele importante dintr-un business o reprezintă oamenii – atât angajații, cât și partenerii, furnizorii, clienții.

Alege să investești în relația cu ei pentru a construi colaborări de durată, bazate pe respect, apreciere și recunoștință.

Pachetele corporate pe care le-am conceput la Lapterra reprezintă un cadou ce va închega relațiile dintre tine și partenerii tăi, impresionând prin eleganță și produse premium.

Oferta actualizată va fi disponibilă în curând.