Livrare & Retur

LIVRARE

LAPTERRA CORPORATION SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Transportul este gratuit, prin FAN Courier.

 

RETUR

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de siguranță alimentară, respectând normele de igienă în acest domeniu având la bază implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP (analiza riscului, punct critic de control – HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL). La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC LAPTERRA CORPORATION SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de către client, conform indicațiilor de temperatură menționate în certificatul de conformitate (între +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; intre +2°C si +8°C pentru torturi, prăjituri, miniprăjituri, patiserie cu umplutura; -18°C pentru înghețată, parfait)

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Adresa pentru trimiterea coletului este: Str. Mitocului 50 Jud. SUCEAVA, Loc. SUCEAVA.

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, posta, telefon, SMS, verbal etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, puteti atasa un formular de retragere din contract, exemplificat in modelul urmator (formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obligatorie redactarea sa intocmai):

 

Catre

LAPTERRA CORPORATION SRL

Adresa: Str. Mitocului 50 Jud. SUCEAVA, Loc. SUCEAVA

Numar de telefon: (0740) 404 003

Adresa de e-mail: office@lapterra.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

Produs 1:

Produs 2

Primite la data: __ / __ / ____

Numele consumatorului:

Adresa consumatorului:

Semnatura consumatorului:

Data