fbpx

Termeni și condiții

Prin achiziționarea produselor de cofetărie și patiserie din magazinul nostru online vă supuneți următorilor termeni și condiții pe care le veți regăsi în cele ce urmează:

 • Site-ul lapterra.ro este în proprietatea exclusivă a Cofetăriei Lapterra! Orice material, descriere sau serviciu regăsit pe site-ul nostru sub orice formă s-ar afla nu poate fi preluat și utilizat ca atare. În cazul în care se produce acest lucru, Cofetăria Lapterra va pune în aplicare normele de despăgubire pentru încalcarea dreptului de autor, în conformitate cu legislația în vigoare.

 

 • Utilizatorii au dreptul de a utiliza sistemul de rezervări online și sistemul de comandă online numai după acceptarea prealabilă a Termenilor și Condițiilor. Se consideră înțeles și acceptat în integralitate și fără rezerve atunci când utilizatorul apasă butonul Trimite rezervarea / Plasează comanda / Plătește acum. În formularul de rezervare și înainte de a plasa o comandă este menționat: Apăsând butonul ”Trimite Rezervarea/Plasează comanda/Plătește acum” sunteți de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate.

 

 • Termenii și Condițiile pot fi modificate în mod unilateral de către local, cu respectarea următoarei proceduri: orice modificare a Termenilor și Condițiilor va fi adusă la cunoștința utilizatorilor exclusiv prin încărcarea noii versiuni a acestora în cadrul platformei. Pe cale de excepție, în situația în care modificarea Termenilor și Condițiilor este generată de modificarea legislației aplicabile, modificarea va intra în vigoare imediat.

 

 • Informațiile pe care le veți furniza în formularul de comandă au caracter personal, Cofetăria Lapterra utilizându-le strict pentru a pune în aplicare livrarea produselor achiziționate. De asemenea, toate datele personale pe care le veți oferi vor fi folosite doar de Cofetăria Lapterra, aceasta asumându-și responsabilitatea că acestea nu vor fi folosite de alte persoane terțe.

 

 • Odată confirmată comanda, dumneavoastră ca și client vă veți supune în totalitate tuturor termenilor și condițiilor pe care le regăsiți în această descriere. Acceptarea comenzii va fi considerată ca și finalizată în momentul în care dumneavoastră veți confirma verbal faptul că vă mențineți solicitarea pentru livrarea comenzii.

 

 • Produsele pe care le veți comanda nu se pot returna!

 

 • Produsele deținute de cofetăria Lapterra sunt supuse în totalitate normelor de igienă și alimentație, conform legii în vigoare.

 

 • Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail.

 

 • Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 12 ore înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 5 zile înainte.

 

 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de siguranță alimentară, respectând normele de igienă în acest domeniu având la bază implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP (analiza riscului, punct critic de control – HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL). La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC LAPTERRA CORPORATION SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de către client, conform indicațiilor de temperatură menționate în certificatul de conformitate (între +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; intre +2°C si +8°C pentru torturi, prăjituri, miniprăjituri, patiserie cu umplutura; -18°C pentru înghețată, parfait)

 

 • Dacă vor exista anumite neînțelegeri între Cofetaria Lapterra și clienții săi, vom opta pentru rezolvarea pe cale amiabilă. În caz contrar, neînțelegerile vor fi rezolvate apelând la organele specializate!

Efectuarea comenzilor online

Comenzile vor fi efectuate de către utilizatori prin intermediul platformei. Orice comandă efectuată trebuie să fie confirmată de către noi. Comanda este considerată confirmată în momentul în care comunicăm utilizatorului acest lucru prin: email și/sau sms și/sau .

Toate prețurile listate pentru produse reflectă prețul la momentul includerii în listă. În funcție de necesitatea unor modificări, putem actualiza prețurile produselor pe platformă. Toate prețurile sunt în RON cu TVA inclus.

Prețul total al comenzii inclusiv taxe de livrare, unde este cazul, și alte cheltuieli, vă vor fi afișate în momentul plasării comenzii.

Plata online va trebui efectuată înaintea livrării comenzii. Pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, detaliile cardului vor fi criptate. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă poate efectua controale de securitate și poate confirma plasarea comenzii. Procesatorul de plăți contractat nu efectuează și conversie valutară.

!!!!!! Plățile sunt procesate de către EuroPayment Services, cu sediul în str. Ion Câmpineanu, nr. 11, Bloc Union, etaj 8, camera 803, Sector 1, București, România, 010031, prin platforma euplatesc.ro

Sună