fbpx

Livrare & retur

Livrare & Retur

  • Livrarea produselor se va face in intervalul orar stipulat de dvs la plasarea comenzii.
  • Produsele pe care le veți comanda nu se pot returna!
  • Produsele deținute de cofetăria Lapterra sunt supuse în totalitate normelor de igienă și alimentație, conform legii în vigoare.
  • Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
  • Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 12 ore înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 5 zile înainte.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele esențiale de siguranță alimentară, respectând normele de igienă în acest domeniu având la bază implementarea procedurilor bazate pe principiile HACCP (analiza riscului, punct critic de control – HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL). La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate. SC LAPTERRA CORPORATION SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care produsele nu sunt transportate/depozitate corespunzator de către client, conform indicațiilor de temperatură menționate în certificatul de conformitate (între +15°C si +20°C pentru produse de patiserie simple, fursecuri, figurine ciocolata, bomboane; intre +2°C si +8°C pentru torturi, prăjituri, miniprăjituri, patiserie cu umplutura; -18°C pentru înghețată, parfait)
  • Dacă vor exista anumite neînțelegeri între Cofetaria Lapterra și clienții săi, vom opta pentru rezolvarea pe cale amiabilă. În caz contrar, neînțelegerile vor fi rezolvate apelând la organele specializate!
Sună